Mijn eerste voornemen…..

Allereerst iedereen de allerbeste wensen voor 2016.Mijn eerste voornemen is om regelmatiger te gaan bloggen zodat ik jullie op de hoogte kan houden van alles wat ik aan het doen ben met betrekking tot Stegeman Fotografie Duiven.Zo wil ik jullie een kijkje geven in de keuken van de plannen,ideeën en fotoshoots die plaatsvinden.

Maar als er volgers zijn die vragen hebben over fotografie en daar tips voor kunnen gebruiken dan is daar natuurlijk ook ruimte voor. Zo hoop ik jullie te kunnen helpen daar waar nodig. Misschien is het leuk om ook eens een foto wedstrijd te organiseren met een bepaald onderwerp. Laat het maar weten.

In mijn volgende blog zal ik eerst eens vertellen waar mijn passie voor fotografie vandaan komt en hoe ik daar dagelijks mee bezig ben. En tevens de dromen die ik allemaal heb en wil gaan waarmaken. Maar ik ben ook nieuwsgierig naar jullie (foto)verhalen. Kortom een hoop leuke dingen voor 2016.

Tot snel

Jeroen

P.s. Vergeten jullie de aanbieding niet??deze is geldig tot 31 januari.IMG_20151122_215805

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *