Dromen….We hebben ze allemaal

Dromen ……we hebben ze allemaal.

Soms klein en soms groot, dromen zijn er in alle gradaties Durf te dromen. Mijn droom om meer te doen met fotografie begon klein; bekenden op de foto zetten. Door mond-tot-mondreclame leidde dit tot opdrachten van onbekenden; Stegeman Fotografie Duiven werd een feit.

Het enthousiasme van de mensen die ik fotografeer maakt het fotograferen zo enorm leuk en uitdagend. Een speciaal moment in iemands leven mogen vastleggen geeft zoveel energie. En als daar dan weer nieuwe opdrachten uit voortkomen, weet je dat je op de goede weg bent

Op locatie  of  in de mobiele studio,  elke opdracht vraagt weer nieuwe creativiteit van beide partijen. Het is een geslaagde fotoshoot als dit allemaal op het juiste moment samenkomt.

Mijn kleine droom is werkelijkheid geworden maar ik droom natuurlijk nog steeds; een eigen plek voor een fotostudio, meer opdrachten waardoor ik nog meer kan fotograferen en workshops volgen. Mijn nieuwste droom is onlangs ontstaan tijdens 1 van de vele wandelingen die ik maak in de prachtige omgeving van Duiven. Heerlijk een paar kilometer wandelen en maar zien wat je onderweg tegenkomt; altijd de camera paraat Soms maak ik geen enkele foto en af en toe die ene fantastische foto.DSC_0085

Tijdens 1 van de vele wandelingen ontstond het idee om mensen mee te nemen met mijn wandelingen. Het laten zien van deze mooie plekken combineren met uitleg en tips om ook goed met je camera overweg te kunnen. Ik maak jou ook graag net zo enthousiast voor  fotografie. Hiermee combineer ik een aantal dingen die ik graag doe; kennis delen, heerlijk buiten in de natuur zijn en samen mooie foto’s maken.

De komende tijd ga ik dit idee verder uitwerken en dan eerst heerlijk op vakantie. Wat vinden jullie van mijn dromen?? Zouden jullie meegaan met mijn wandelingen?? Willen jullie ook het fotograferen onder de knie krijgen?

Ik hoor graag jullie reacties

Voor nu een hele fijne vakantie en tot snel.

Jeroen

 

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *