Herfst…..Vallende bladeren…..Fotoshoots.

De Herfst heeft nu echt zijn intrede gedaan in ons land. Vaak even omschakelen maar daarna kunnen we optimaal genieten van alle kleurenpracht die de herfst ons biedt.

De herfst is voor een fotoshoot erg geschikt. Een mooie locatie in het bos is een van de meest favoriete locaties, de combinatie van alle herfstkleuren en natuurlijk licht staat garant voor mooie sfeerfoto’s. Steeds vaker wordt nu ook weer de warmte van binnen opgezocht voor een fotoshoot. Ik heb hiervoor de beschikking tot mijn eigen mobiele studio, deze bestaat uit een achtergrondsysteem waaraan verschillende doeken gehangen kunnen worden. In combinatie met 2 of 3 softboxen kan iedereen goed belicht worden en kan er ook gespeeld worden met verschillende lichtinval

Dankzij deze mobiele studio is het dus ook mogelijk om bij u thuis te komen om de gewenste foto’s te maken.                    Er zijn veel verschillende opstellingen en achtergronden mogelijk waardoor ik uw wensen om kan zetten in het gewenste resultaat. (Bijna) alles is mogelijk; samen met u bespreek ik graag uw speciale wensen

Naast het gebruik van mijn mobiele studio voor fotoshoots gebruik ik de studio ook voor het uitproberen van nieuwe technieken  zoals macro fotografie of om bestaande technieken nog beter onder de knie te krijgen. Hierbij word ik veel geholpen door mijn eigen 2 fotomodelletjes. Je zult ze dus regelmatig voorbij zien komen in mijn berichten en/of portfolio.

Niet alleen fotoshoots hebben mijn aandacht, ik mag er ook zelf graag op uit trekken om al het natuurschoon vast te leggen op de gevoelige plaat. Hiervoor kan ik dichtbij huis gelukkig genoeg mooie plekjes vinden. De uiterwaarden in de buurt, de Posbank, de Hoge Veluwe en het Rijnstrangengebied, genoeg keuze om veel natuurschoon te fotografen. Deze foto’s kun je terugvinden op de Facebook pagina of  Instagram pagina van Stegeman Fotografie Duiven. Mijn Instagrampagina is te vinden via de volgende link: www.instagram.com/stegeman_fotografie.

Ik hoop jullie daar graag tegen te komen

Groet,

Jeroen

 

 

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *