passie

passie voor fotografie

Als klein kind mocht ik fotograferen met de camera van mijn vader. Je kent het wel, zo’n ouderwetse met een rolletje erin. Het rolletje wegbrengen naar de fotograaf en dan vol spanning afwachten. Zouden de foto’s  gelukt zijn? Staat wat ik wilde goed op de foto? Wat had ik ook alweer precies gefotografeerd? Tegenwoordig fotografeer ik met een spiegelreflex camera. De spanning van het wachten op de ontwikkelde foto’s  is veranderd in het ontdekken van alle mogelijkheden en de zoektocht naar die ene foto met dat wow-effect. Wat ooit begon als hobby is de laatste jaren uitgegroeid tot een passie. Een passie voor het vak, een passie voor de verschillende soorten fotografie en een passie om iedereen een blijvende herinnering            te kunnen geven van dat ene unieke moment.

Twee jaar geleden besloot ik om een opleiding aan de Fotovakschool te gaan volgen. Ik wilde nog meer  leren en kijken welke richting ik op wilde met mijn opgedane kennis. Inmiddels is mij wel duidelijk dat ik een allround fotograaf ben; ik vind het leuk om alles te proberen en te ontdekken om zo die ene geweldige foto te maken. Mijn portfolio bevat inmiddels dan ook diverse van zulke mooie fotomomenten. Een prachtige bruid, een super gezellige familiereportage, het spelen met licht (lightpainting),  een zwangershaps-shoot, natuurfotografie en lijnenspel.

passie

Workshop

In 2018 gaat Stegeman Fotografie Duiven starten met iets nieuws. Een workshop basisfotografie. Je kent het misschien wel. Helemaal blij, een nieuwe camera, je enthousiasme wordt aangewakkerd om te gaan fotograferen en vooral om mooie foto’s te maken.
Maar dan? Door gebrek aan tijd of misschien wel zin haal je lang niet alles uit de camera. Fotograferen op de automatische stand is toch wel erg makkelijk. Dat is nu juist zo jammer omdat er zoveel meer mogelijkheden zijn

Tijdens deze workshop leer ik je om meer uit je digitale camera te halen.
Verschillende camerastanden zullen aan bod komen maar ook scherptediepte, diafragma, gebruik maken van licht zullen we behandelen.

De workshop zal bestaan uit een gedeelte theorie en een groot gedeelte praktijk waarna je zelf aan de slag kunt gaan met fotografie en alles uit je camera kan halen. Ik hoop jullie enthousiasme te hebben aangewakkerd en wellicht zie ik je snel tijdens 1 van de workshops. Kijk voor meer informatie op http://www.fotograafduiven.nl/workshop-fotografie

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *